Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch i Torshälla & Eskilstuna

När det gäller arbeten i våtrum bör du alltid kontakta en duktig VVS-firma. Skulle du ge dig på arbetet själv finns det risk för misstag som kan leda till riktigt stora konsekvenser. Vill du installera och montera badrumsinredning själv kan du naturligtvis göra det. Vill du däremot byta golvbrunn, installera takdusch, vägghängd toalettstol eller WC-stol är det bättre att vi får göra jobbet åt dig.

Duktiga och pålitliga hantverkare i Södermanland

Även arbeten som kan uppfattas som mycket enkla kan vara svåra och komplicerade att genomföra och kräva mycket stor precision. Våra duktiga och trevliga VVS-montörer har många års erfarenhet av arbetet och hjälper dig snabbt och enkelt med ditt projekt. Vi finns även här för dig som vill ha vägledning inför en renovering eller som vill bolla tankar och idéer.

Trygga försäkringar för alla kunder

Att byta toalettstol och installera takdusch är enkelt om du vet hur du ska göra – vilket är precis vad våra hantverkare gör. Skulle det vara så att något oväntat inträffar och olyckan är framme har vi dock mycket trygga och kompletta försäkringar. Med vår försäkring, kombinerat med vår 100 % nöjd kundgaranti, kan du känna dig trygg när du anlitar oss.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *