Installera eller byta Blandare / Köksblandare i Torshälla & Eskilstuna

När du renoverar i ditt kök eller badrum är det viktigt att inte glömma bort de små detaljerna. Små detaljer kan nämligen vara avgörande för hur hela stilen och inredningen i ditt hem upplevs. När du ska renovera kök, badrum eller tvättstuga rekommenderar vi att du även passar på att byta blandare. Med en ny blandare får du en mer välfungerande VVS och en snyggare inredning.

Hantverkare med öga för detaljer i Södermanland

Är det något våra VVS-montörer är duktiga på är det att ha ett öga för detaljer. Vi hjälper dig att hitta en blandare som passar just dig och ditt hem, oavsett om det är en köksblandare, tvättställsblandare eller badrumskran som du vill byta. Vi kan också installera badkarsblandare och duschblandare för nybyggnationer och tillbyggnad.

Gratis offert när du hör av dig till oss

Vill du veta hur mycket arbetet kommer att gå på? Inga problem! Det enklaste sättet för dig att få ett snabbt svar är genom att beställa en offert från oss. Våra offerter är helt kostnadsfria och skickas ut efter att vi har pratats vid eller kommit ut på ett personligt platsbesök. Naturligtvis får du alltid fasta priser och en fast tidsplan, samtidigt som du slipper dolda kostnader.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *