Installera eller byta diskmaskin, tvättmaskin, vitvaror i Torshälla & Eskilstuna

Det finns många fördelar med att byta ut vitvarorna på ditt företag, i ditt hem eller i din fastighet. Gamla vitvaror kan inte bara störa med höga ljud och brummande, utan de drar också väldigt mycket el. Ska du byta diskmaskin, tvättmaskin eller andra vitvaror rekommenderar vi att du hör av dig till oss. Vi är experter på våtrum, tvättrum, kök, badrum och tvätthus.

Bekymmersfri installation för alla kundgrupper i Södermanland

Vitvaror är något som du kan hitta i de allra flesta lokaler och bostäder idag. Alla lägenheter och villor, radhus och sommarstugor är utrustade med allt från diskmaskin till tvättmaskin, torktumlare, kyl och frys. Detta är något som du även kan hitta i flerbostadshus, kommersiella fastigheter, kontor, restauranger och butiker. Vi hjälper alla kundgrupper från BRF till privatperson.

ROT-avdrag för 30 % rabatt

Ska du installera eller byta vitvaror i din privata bostad kan du med fördel använda ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. ROT-avdraget ger dig 30 % reducering på arbetskostnaden och ger dig således en mycket billigare faktura. Du lämnar över ditt personnummer till oss i samband med bokning. Därefter sköter vi ansökan hos Skatteverket och lämnar över en reducerad faktura.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *