Relining rörledningar & renovering avloppsrör i Torshälla & Eskilstuna

Är det dags för relining av rörledningar eller vill du kanske ha hjälp med avloppsrensning och rörinfodran? Vår duktiga och serviceinriktade VVS-firma har många års erfarenhet av VVS-arbeten och hjälper dig att hitta en lösning som passar dina behov. Är det något vi är experter på är det rörledningar, vatten och avlopp. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller för att veta mer.

Fördelar med relining i Södermanland

Reilning, eller rörinfodran som det också kallas, är egentligen bara två olika namn på en och samma sak. Att utföra en rörinfodran innebär helt enkelt att vi kontrollerar och reparerar insidan av ett rör, t.ex. ett avloppsrör. Genom att renovera med jämna mellanrum kan du inte bara se till att rören håller sig i gott skick, utan du kan också minska behovet för kostsamma stambyten.

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Vår VVS-firma vet vad som krävs för att göra kunderna nöjda. Vi har många års erfarenhet av branschen, mångårig utbildning bakom oss och alla papper i sin ordning. Naturligtvis är vi även registrerade för F-skatt, så att alla privata kunder kan använda sig av ROT-avdraget där det är möjligt. Behöver du hjälp med reilning i din privata bostaden kan ROT ge dig 30 % rabatt.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *