Stamspolning & spola avlopp med högtrycksspolning i Torshälla & Eskilstuna

Att spola igenom avlopp med högtrycksspolning har alltid varit en mycket bra och effektiv metod för att underhålla stammarna och se till att minska risken för stopp i avlopp. Stamspolning innebär således att vi rengör dina avloppsrör och tar bort slam, smuts och annat som kan ha fastat och orsakar problem. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller för rådgivning inför din stamspolning.

Bekymmersfri och snabb stamspolning i Södermanland

Att göra ett komplett stambyte är inte bara jobbigt, omständligt och kostsamt, utan det kan också sätta en mycket stor press på dig som fastighetsvärd. För att minska risken för stambyte och andra avloppsproblem är återkommande stamspolning att rekommendera.

 • Stamspolning av fastigheter
 • Rörfilmning
 • Effektivt sätt att undvika stopp i avlopp
 • Högtrycksspolning
 • Underhållsspolning
 • Rengöring av avloppsrör

Serviceinriktade VVS-montörer med fokus på kunden

När du anlitar oss kan du vara säker på att du alltid sätts i första rummet. Våra hantverkare och VVS-montörer säkerställer att du får den bästa servicen från början till slut. Vi ger dig en person kontaktperson, totalentreprenad och fasta priser. Vi kan också finnas där när du vill bolla tankar och idéer eller när du vill veta vilken lösning som blir den bästa för just dig.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *