Stopp i avlopp & avloppsrensning i Torshälla & Eskilstuna

De allra flesta har troligtvis upplevt stopp i avloppet någon gång under sin livstid. Det finns flera saker som kan orsaka stopp, t.ex. användning av för mycket toalettpapper, att något har fastnat i rören eller att det var alldeles för länge sedan som en avloppsrensning utfördes. Vill du göra en grundlig stamspolning, rörfilmning eller få hjälp med avloppsproblem? Hör av dig direkt!

Vi hjälper dig med dina avloppsproblem i Södermanland

Att få problem med avloppet är mycket vanligt, men det innebär inte att det inte orsakar stora problem. Får du stopp i avloppet kan du kanske inte använda duschen eller toaletten som du önskar, men gäller det företag och stora fastigheter kan det blir betydligt större problem. Vi hjälper dig med både avloppsrensning, stamspolning, högtrycksspolning, underhållsspolning, rörfilmning och mycket mer.

100 % nöjd kundgaranti

För oss är det mycket viktigt att du som kund känner dig nöjd med vårt arbete. Utöver vår trygga försäkring erbjuder vi därför en 100 % nöjd kundgaranti på alla våra arbeten. Skulle det vara så att du inte är nöjd med vårt jobb är det bara att du hör av dig så åtgärdar vi detta direkt. I de fall vi har hunnit lämna arbetsplatsen ser vi till att boka in en ny tid så snabbt som möjligt.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *